Bet365

Bet365 är utan tvekan en av nätets mest kända och respekterade bettingsajter. Det är inte förvånande med tanke på att de vid det här laget är ett av nätets äldsta spelbolag. Bet365 startade redan år 2000, och hör i och med det till den andra vågen av internetbaserade spelsajter. De är inte bara en av de äldsta spelsidorna, de anses också regelbundet som en av de absolut största. Vid sidan av alla spelmöjligheter livesänder de också mängder med matcher varje dygn.

Hos Bet365 hittar du inte enbart en stor sportsbook, i deras spelutbud ingår också alla klassiska bordsspel samt mängder med slots.

Design och mjukvara

Bet365 visar sin ålder genom sin design. Den bär fortfarande spår av hur hemsidor såg ut för ungefär 20 år sedan. Det ska inte tolkas som att hemsidan är ful eller svår att använda, den ser i själva verket både påkostad ut samt är lättnavigerad. Men den upplevs i jämförelse med många av Bet365s yngre konkurrenter som väldigt traditionell och kantig.

Hemsidan fungerar i alla typer av enheter men de som spelar i mobiltelefonen rekommenderas ändå att ladda ned Bet365s app. Den ger tillgång till utökad funktionalitet och är anpassad att vara mer lättanvänd på en mindre skärm.

Bonusar

Den som registrerar sig hos Bet365 kan just nu få upp till 1000 kr extra att spela för. Utöver det finns en späckad kampanjkalender full med bonusar för registrerade spelare.

Spelutbud

Om det är en av nätets största sportsbooks du är ute efter så kan Bet365 mer än väl tillfredsställa det kravet. Här finns odds för boxning, fotboll, alpint, dart, e-sport, galopp, golf, greyhound, ishockey, snooker, trav… Listan skulle kunna göras betydligt längre. Grädden på moset är, precis som nämnts tidigare, att många av matcherna livestreamas via hemsidan. Enda kravet för att du ska kunna kolla på matcherna är att du har pengar på ditt spelkonto.

Även om Bet365 fokuserar på sport och betting så har de en rätt stor avdelning med casinospel. Bland spelutvecklarna finns: Play’nGo, Quickspin, Ash Gaming, Genesis Gaming, WMS och Blueprint Gaming.

Support och betalningsalternativ

Det går att få kontakt med supporten hos Bet365 på tre olika sätt: via telefon, mail och livechatt. Chatten har öppet 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Telefonsupporten har öppet dagtid och mail besvaras inom något dygn.

Eftersom Bet365 är en av nätets största bettingsajter är det inte särskilt förvånande att de har ett stort utbud av olika alternativ för att göra insättningar och uttag. Listan över alternativ ser ut som följer: Visa, MasterCard, Trustly, PaysafeCard, PayPal, Skrill, Neteller, Entropay samt bankövörföringar.

Bet365 – för kräsna spelare

Den som vill ha ett spelbolag utan krusiduller, utan något bagage i form av osaklig marknadsföring, en spelsida som bara handlar om passion till sport och betting bör fundera över att söka sig till Bet365. Om man dessutom vill få tillgång till ett oöverträffat utbud av möjligheter till att se de matcher man satsat pengar på live så blir det knappast bättre. Att sidan kan upplevas som lite stelbent och kantig gör inte så mycket med tanke på att den gör så mycket annat rätt.